Söndagen den 24 April 2011

Hej alla mina vänner :) Här har det då hänt saker vill jag lova :)
Jag har ju fått jobb i Ystad på 18 timmar i veckan men nu den 13 maj så börjar jag jobba ca 36 timmar i veckan alltså jag kommer jobba från Mån- Fre 7.00 till 15.00 varje dag och dessutom blir jag ledig på helgerna :) det gillas mycket fast jag hade inget emot att jobba helger ....
Och mammas stora pojke har fyllt hela 17 år EMIL , tiden går så fort ... Jennifer blir ju 8 och Felicia blir 6 och ska börja förskolan till hösten mammas stortjej ...Lucas blir 14 och Magda blir 20 ...hua nu börjar jag känna mej gammal :) eller nä förresten det gör jag inte ...:)
Och mina arbetskamrater är bäst :) alltid glada miner och goda skratt :)
Och i juni vankas det STUDENT Magda slutar skolan , mammas fighter ...är så jävla stolt över att hon klarat sig så bra som hon gjort .... när hon börja halva 8:an här nere så sa dom att hon inte kommer gå ut med godkända betyg i flera ämnen ...tji fick dom som sa det ...nu har hon godkänt i alla ämnen utom ett .... men jag är glad att hon slutade sin skola i norrland för den skolan är helt kass ...ligger kvar på 1400 - talet typ ... dom ligger något före här nere vilket vi fått bevis på ..... nog om det ...Magda du är en kämpare :) jag är så stolt över dej :)
Jennifer har flyttat tillbaka till sin gamla skola , vilket har medfört att jag fått en helt annan tjej på morgonen ... alltid pigg o glad när man väcker henne nu , förr tog det ca 20 min för att få henne till skolan och alltid sur  o bobbig ... men nu är hon glad och postitiv igen :)
ja lite blev det skrivet iallafall :)
Saknar mina vänner ......